Erfolig Erosh alias Romppu

Syntynyt: 06.12.2003 Venäjä

Emä: Alexis's Voshodjashego Solntsa     ❤     Isä: Odin Vom Hause Neubrand

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN42407/04&R

Saavutukset:   FIN KVA (Haussa)

                  Rotumestaruus kultaa 2013

                       Rotumestaruus kultaa 2011

                       Useita SM edustuksia haussa

Olen Romppu alias Romeo alias Rommi....ja mitä kaikkia nimiä niitä onkaan....rakkaalla lapsella on siis monta nimeä. Nykyään tavallisimmin Romppu vaan.

Synnyin Venäjällä, josta matkasin kohti Oulua. Asuin 6 onnellista vuotta omistajani Marika Korhosen hoivissa, joka kasvatti minusta hienon ja aktiivisen pojan. Sitten tuli suuria muutoksia silloisen perheeni elämään ja minulle alettiin etsiä uutta kotia....tosin silloin en vielä ymmärtänyt, mitä oli tekeillä....

Tuli sitten se päivä keväällä 2010, kun saimme yllätys vieraita... siis minulle...kyllä emäntä oli asiasta tietoinen. Pihallemme ilmestyi mies ja nainen... ja ihme ja kumma, eivät yhtään säikähtäneet minua vaikka suurella vauhdilla heitä tervehdinkin. Emäntä tarjosi heille kahvit ja minä tarkkailin heitä omasta nojatuolistani.... olivat kuulemma tulleet pitkän matkan takaa... ja höh, minua katsomaan.... ihan hassuja....enhän edes tuntenut heitä.... tosin ihan mukaviltahan nuo vaikuttivat.

Kahvittelun jälkeen siirryimme ulos ja jeeeee auton luukku avautui, tämähän tietää sitä, että lähtisimme treeneihin. Ilmeisesti halusivat nähdä minut tosi toimissa... ja mehän näytetään emännän kanssa mitä kaikkea osaamme.... se vähän kummastutti, ettei menty emännän autolla, mutta en jaksanut kauaa asiaa ihmetellä vaan hyppäsin ketterästi autoon. Kummastukseni oli suuri, kun tajusin, ettei emäntä tullutkaan mukaan.... liittyiköhän tämä jotenkin siihen, kun olivat puhuneet, että voisivat ottaa minut kokeeksi mukaansa, mitä se nyt ikimaailmassa tarkoittikaan. Edelleen uskoin, että treeneihin olimme menossa, mutta sitten ajoaika alkoi olla kummallisen pitkä ja maisemat vaihtuivat ihan tuntemattomiksi. Varmuuden vuoksi käänsin noille vieraille ihmisille selkäni ja tuijotin takaikkunasta ulos, maisemia katsellen ja osoittaen, ettei voisi vähempää kiinnostaa. Matkan aikana pysähdyimme huoltoasemalle, auto tarvitsi menovettä. Sitten se vieras mies hyökkäsi autoa kohden ja minä poika näytin, ettei semmoinen peli vetele.... irvistin ja rähisin oikein kunnolla, mutta vielä mitä, nuo penteleen ihmiset vaan nauroivat, jo on maailman kirjat sekaisin🤨.

Myöhään illalla saavuimme Puuhamaan pihalle ja voi pahus sentään, siellä oli vastassa 2 narttua...kuulemma Irmeli ja Ella. En olisi millään jaksanut tehdä tuttavuutta noiden "akkojen" kanssa ja ajattelin sen myös kertoa myöhemmin, nyt olin liian väsynyt....😥.

Tuli päivä, jolloin ajattelin näyttää kuka on herra talossa ja kerroin sen hyvin selkeästi noille ladyille...mutta jokin meni ihan kertakaikkisen pieleen...Irmeli antoi minulle oikein äidin kädestä ja minä poika jäin aivan hölmistyneenä katselemaan nolona ympärilleni🤭....eihän minulle ole koskaan siis KOSKAAN käynyt niin, että olisin saanut omalle kuonolleni. Siinä samalla Irmeli ilmoitti, että on sitten paree jättää Ella rauhaan....oli vielä ihan vauvanhousuissa. Minkäs siinä sitten mahdoit....kaksi narttua yhtä urosta vastaan...ei oo reilua🤔.

No jonkin aikaa siinä meni, että kotiuduin Puuhamaahan. Isännän ansiosta aloin viihtymään loistavasti, on siinä reilu kaveri😀.... jaksaa treenata ja puuhastella kanssani vaikka kuinka ja kauan...ja ottaa minut joka paikkaan mukaan, siitähän mä tykkään. Ja voin kertoa, että moottori ei väsy koskaan. No viimeiset 3 vuotta on mennyt kuin siivillä ja siihen on mahtunut paljon asioita ja tapahtumia. Saavutin mm. 2 x rotumestaruuden ja KVA arvon. Ja osa tästä kunniasta kuuluu Marikalle, onhan hän tehnyt minulle kovan pohjatyön 6 vuoden aikana. Isäntä sai siitä sitten jatkaa omilla jutuillaan ja tässä sitä nyt sitten ollaan 🙂.

Niin ja tämän 3 vuoden aikana Irmeli on siirtynyt sateenkaarisillalle ja Ellasta on tullut nainen ja äiti. On saanut 3 pentuetta. Ensimmäisestä pentueesta tuli vain 1 narttu ja tietenkin se riiviö jäi meille. Aluksi en ollut lainkaan iloinen asiasta, mutta lopulta meistä on tullut Fiian kanssa bestikset....kun se palvoo mua niiiiiiiin.....😋. Ja onneksi ne 10 natiaista lähti omiin koteihinsa, eikä yksikään jäänyt isännälle, vaikka pieni pelko olikin🙂....jee😀. Onneksi isäntä ottaa mut usein mukaan Jyväskylään, niin ympäristö vaihtuu eikä vanhat aivoni taannu......ai mikä vanha....en mä tiedä.....kerro sä....🤪.

Nyt siis olen päässyt kunnioitettavaan 12-vuoden ikään ja olen saavuttanut rotumestaruuden toistamiseen 30.06.2013, joten tämän saavutuksen jälkeen olen siirtynyt ansaitulle eläkkeelle hyvillä mielin, onnellisena ja väistyn nuorempien tieltä...johan tuo isäntä on jo suorittanut Fiian kanssa BH:n hyväksytysti, joten eiköhän nyt ole Fiian vuoro.

No nyt se vietävän Fiia odottaa natiaisia ja tottahan toki perhe puhuu, että jättää jälleen yhden riiviön tänne kotiin... minun riesakseni... ei vanha enää jaksa näitä natiaisia...kun ne ei kertakaikkiaan osaa jättää minua rauhaan😮. Siis anna mun kaikki kestää... 3 narttua ja tuleva jäbän alku minun kiusanani...😮. Mihin minä oikein näiden kanssa joudun🤨....? No ehkä täällä jonain päivänä rauhoittuu ja minä saan arvolleni kuuluvat eläkepäivät...🙂... ai mille arvolle... no MINULLE tieteskiiii....😉.

Joka tapauksessa olen olooni tyytyväinen ja minulla on kaikki hyvin...naisista ja tulevasta riiviöstä huolimatta😉.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.05 | 21:30

Ihana Fiia, Lempi on äitinsä tytär, perinyt äitinsä taidot 😊

...
08.02 | 08:45

onpa tosi kivat kotisivut !!!& komeita koiria !!

...
28.01 | 14:36

Hei,
pitää paikkaansa ja tuossa etusivulla näkyy tiedot. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse 040 5755 454 tai 040 8378 255

...
28.01 | 13:07

Hei
Olisin kiinnostunut rotikan narttupennusta. Jostain olin lukevinani, että pentuja olisi tulossa Teille. Asumme Turengissa. Rotikka rotuna tuttu.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS