Sir'Weilerin Enthral-Espirt alias Ella

Onnellinen äiti 04.04.2013

Syntynyt: 20.04.2008

Emä: Svarzekoks Chirakawa     ❤     Emma-Kaarinan Pajatso

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN30705/08&R

Saavutukset: HK1 292 pistettä/300

                3 pentuetta

Olen Ella, alias Elsu alias Ella Bella.... yleisesti kutsutaan Ellaksi... meidän perheellä on tapana antaa rakkaalle lapselle monta nimeä🙂.

Synnyin Lopen Pilpalaan 2 veljeni jatkoksi....lähes vuorokauden myöhempään. Perhe jo luuli, että saldo olisi 2 urosta, kun synnytykseen menehtyi 1 veli ja sisko.... mutta minäpä teinkin yllätyksen😀.Emäni oli mennyt isännän tykö... isäntä oli katsonut äitiäni, että kylläpä Irmeli näytti kummalliselta. Isäntä sanoi "irti" ja emäni pudotti minut isännän kämmenelle. Kyllä siinä oli ihmettelemistä kerrakseen... näin minulle on kerrottu... Olin kovin väsynyt synnytyksestä ja aluksi en edes jaksanut syödä mitään. Onneksi perhe oli kärsivällinen ja jaksoivat auttaa minua syömisessä. Vuorokauden kuluttua olinkin sitten voimissain ja näytin muille kuka johtaa tätä triioa😉.

Muutimme Puuhamaahan, kun olimme pari viikkoisia....ja voi pojat, kyllä se talo oli suuri ja piha koko maailman kokoinen 🙃.Saimme oman uimapaikankin....

Viikot kuluivat aivan liian nopeasti ja veljeni lähtivät uusiin koteihinsa. Aluksi tunsin itseni kovin yksinäiseksi, vaikka sain jäädä synnyinkotiini....kaikki kaverit lähtivät. Nopeasti kuitenkin totuin tilanteeseen ja elämäni jatkui äitini Irmelin, vanhan rouvan Typsyn, enopuoleni Akun ja isoisäni Mannen hoivissa. Ja kyllä minusta pidettiinkin hyvää huolta. Meillä oli monia ilon sekä surun hetkiä.

Liian nopeasti tuli aika, jolloin Typsy ja Manne siirtyivät ajasta ikuisuuteen ja Aku muutti Monan kaveriksi Orimattilaan. Jäimme siis äiteen kanssa kahden....kunnes isäntä ja emäntä toi Oulun reissultaan tuliaisiksi Rompun....siis vanhemman uroksen laumaamme....mitähän he mahtoivat ajatella moisella tempulla. Minä siis niin odotin herkkuja ja lahjoja...ja lahjaksi saimme "ukon" körilään. Aluksi se ei edes suostunut puhumaan meille🤔. Äiteehän sitten joutui kertomaan Rompulle vähän talon säännöistä... kyllä olin sitten ylpeä äiteestäni🙂.

Sitten koitti aika, kun äitee tuli niin kipeäksi ja väsyneeksi, että siirtyi sateenkaarisillalle. Niin me sitten jäimme Rompun kanssa kaksin...ja jouduin minäkin kertomaan kertaalleen, että kuinka minua saa kohdella🙂. Sainpa sitten ensimmäisen pentueeni....tosin vain yhden pennun....mutta hienoa, että edes sen yhden🙂.

Synnytys ja äidiksi tulo oli minulle aika rankka kokemus ja hieman säikähdin koko asiaa. En meinannut millään ymmärtää, että mitä oli oikein tapahtunut, jopa imettäminen oli pelottavaa. Onneksi perhe jaksoi auttaa ja kannustaa pennun hoidossa. Näin Fiiasta tuli terhakka ja energinen tyttö. Niinhän perhe sitten päätti jättää Fiian kotiin ja meidän ei tarvinnut hyvästellä. Fiiasta on tullut loisto tyttö ja olen niiiin ylpeä hänestä.

Harrastan isännän kanssa hakua ja olemme saavuttaneet alokasluokasta 1 tuloksen tuloksella 292/300 pisteestä. Olin haljeta ylpeydestä, kun isäntä oli minuun niin tyytyväinen😀.

Nyt ei muuta kuin kohti uusia haasteita.... johon kuuluu mm. kasvattaa uudesta tulokkaastamme Hanista yhteiskunta kelpoinen ja aktiivinen mustaruskea vaahterapeppu...😀.

Nyt nautitaan kesästä, kärpäsistä ja toivottavasti auringon lämmöstä...🙃.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.05 | 21:30

Ihana Fiia, Lempi on äitinsä tytär, perinyt äitinsä taidot 😊

...
08.02 | 08:45

onpa tosi kivat kotisivut !!!& komeita koiria !!

...
28.01 | 14:36

Hei,
pitää paikkaansa ja tuossa etusivulla näkyy tiedot. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse 040 5755 454 tai 040 8378 255

...
28.01 | 13:07

Hei
Olisin kiinnostunut rotikan narttupennusta. Jostain olin lukevinani, että pentuja olisi tulossa Teille. Asumme Turengissa. Rotikka rotuna tuttu.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS