Sir'Weilerin Funny-Famous alias Fiia

Fiia, kukkulan kuningatar....

Syntynyt: 12.03.2012

Emä: Sir'Weilerin Enthral-Espirt     ❤     Peikonpojan Jyvä-Jemmari

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI43233/12&R


Olen Fiia....Fiiuli....ja ei sitten muita nimiä olekaan vielä siunaantunut....enkä enää tämän lauman kuopus....ylennys myönnettiin, kun laumaamme liittyi kuopukseksi Hani. Silti olen ollut koko lyhyen elämäni aikana kaiken huomion keskipisteenä tai ainakin olin niin kauan, kunnes Hani ilmestyi laumaamme🙂, Onneksi isännän mielestä olen number one.... tai ainakin melkein...Rompun jälkeen....😉.

Synnyin keväällä 2012 tänne Puuhamaahan ainoana pentuna ja olen saanut siis kaiken mahdollisen ja mahdottoman huomion osakseni. Joku voisi väittää, että olen tämän perheen lellari....ehkä hieman olenkin, mut ei se väärin oo😀.

Olen kuullut juttua, että emäni harjoitteli äitiyttä kanssani, mitä se nyt ikinä mahtoikaan tarkoittaa...., joka tapauksessa onnellinen lapsuus minulla on ollut, vaikka leikkikaverit puuttuivatkin. Isäntä ja emäntä hoivasivat minua emän rinnalla ja ikinä en ole joutunut olemaan yksin. Aina olen saanut olla isännän ja emännän mukana, jos se vain on ollut mahdollista....ja jos ei ole ollut, olen viettänyt aikaani emän hoivissa. Ja niinhän siinä sitten kävi, että sain jäädä tänne Puuhamaahan, lapsuuteni kotiin.

Minusta on niiiiin mukavaa auttaa monissa erilaisissa asioissa, tosin joskus tuntuu siltä, että apuni ei ole oikein tervetullutta. Myönnetään, että joskus.... silloin tällöin.... ehkä aika useinkin..... avustani on enemmän haittaa kuin apua.... mutta aina tai melkein aina ne asiat lopulta aiheuttanut hilpeyttä perheelleni....🤭. Ja minulla on omat keinoni, jolla saan kiedottua isäntäni tassuni ympärille.... tuo emäntä onkin sitten haasteellisempi tapaus....😙.

Isäntä on sitten eri kiva ja loisto mies....hänen kanssa teemme kaikkea hauskaa....aina en oikein tiedä, onko se muiden mielestä hauskaa..... aina ei kaikkia naurata, vaikka me isännän kanssa nauretaankin mahat kippurassa. No se on niiden muiden häpee... tärkeintä on, et meillä on hauskaa🙂.

Isännän kanssa treenailen hakua ja mä niiiiin tykkään siitä. Olin ensimmäisillä leireillä jo 6 viikkosena.... ja siitä lähtien aina treeneissä mukana. Olen jo aika taitava, vaikka itse sanonkin.... nenäni kertoo heti, missä ne ihmiset on piilossa, vaikka ne kuinka yrittävät löytää vaikean paikan🙂ja sitten mä vien rullan isännälle mahdollisimman pian, jotta pääsen näyttämään isännälle ne maalimiehet... on se kumma juttu kuinka isännän nenä ei niitä haista ja olen niin ylpeä itsestäni, että mä saan auttaa isäntää löytämään ne.

Sitten pitäisi vielä oppia tottelevaisuus. Onneksi tuo isäntä on taitava opettaja ja musta tuntuu,, että opin tosi hyvin asiat😀 ja tavoitteethan on korkealla.... tai niin emäntä ainakin väittää, kun pitäisi saada suoritettua BH.... vielä on pitkä ja kivinen tie edessä.....niin ja meinasi ihan unohtua se esineruutu...mutta osaanhan mä jo hakea ne hukatut esineet isännälle, kun ei se itse niitä löydä...

Mun paras kaveri ja idolini oli meidän Romppu..... se oli niin komea ja niiiiiiin viisas. Se on näyttänyt mulle paljon juttuja, jotka osaan jo tehdä. Eikä se juuri koskaan hermostunut mulle, vaikka olinkin joidenkin mielestä kamala riiviö... en mä pahalla.... mä vaan tein usein asioita miettimättä seurauksia ja hups taas tuli tehtyä jotain ei niin kovin sallittua.... onneksi isäntä vain nauroi ja sanoi, että mulla on niin kova toiminnan halu, että sattuu ja tapahtuu🙃. Minusta onkin mukava tehdä pieniä kepposia....tosin emännällä ei tahdo huumori aina kestää niitä, mutta onneksi useinmiten leppyy nopeasti.

Minun piti osallistua ensimmäisiin koe suorituksiin Kellokisoissa 2015, mutta luonto tuli vastaan ja minulla alkoi naisten vaivat...enkä sääntöjen mukaan saanut osallistua...ihan typerä sääntö, olisin niin halunnut näyttää taitojani...

Mutta jotain hyvää ja mielenkiintoista tästä seurasi...minulle tuli kylään sulhanen ja arvaatte kai kuinka siinä sitten kävikään🤭. 

Ja... vuonna 2019  jännityksellä odotamme, että tulisiko minusta jälleen äiti 💋.... eletään nyt Joulu ensin.... ja sitten kevät on odotusta täynnä❤😀.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.05 | 21:30

Ihana Fiia, Lempi on äitinsä tytär, perinyt äitinsä taidot 😊

...
08.02 | 08:45

onpa tosi kivat kotisivut !!!& komeita koiria !!

...
28.01 | 14:36

Hei,
pitää paikkaansa ja tuossa etusivulla näkyy tiedot. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse 040 5755 454 tai 040 8378 255

...
28.01 | 13:07

Hei
Olisin kiinnostunut rotikan narttupennusta. Jostain olin lukevinani, että pentuja olisi tulossa Teille. Asumme Turengissa. Rotikka rotuna tuttu.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS