Sir'Weilerin Harley-Hani alias Hani

Hani

Syntynyt: 21.04.2014

Emä: Sir'Weilerin Enthral-Espirt  ❤   isä: Rockweiler's Dirty Harry

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI31136/14&R

 

Hei

minä olen Hani alias Haniskuukkeli ja mitä kaikkia nimiä sitä ovat emäntä ja isäntä keksineetkään🙂....

Synnyin täällä Puuhamaassa 2 siskon ja 6 veljen kanssa. Jo ihan varhain minä laitoin pojat ojennukseen ja herran nuhteeseen...siskot olivat yhtä kovapäisiä kuin minäkin ja meillä oli aika-ajoin vakaviakin keskuisteluja keskenämme. Minä olin joukon pienin, mutta sitäkin sisukkaampi....olin myös väritykseltäni muita tummempi ja siksi emäntä ja isäntä alkoivat kutsumaan minua pikkumustaksi😀.

7 viikon ikäisinä poppoomme hajosi ympäri suomea jokainen omiin uusiin koteihinsa, mutta minä jäin Puuhamaahan Ella-äidin, Romppu-vanhuksen ja Fiia-siskoni (F-pentueesta) kanssa. He opettivat minulle jaloja taitojaan, niin elämästä kuin säännöistä. Opin heti, että isäntä oli Puuhamaan kuningas ja perheen pää, sitä oli toteltava tilanteessa kuin tilanteessa. Emäntä tulee hyvänä kakkosena, mutta ei ole kuningas....😉. 

Perheessä on paljon rakkautta, joskus tai melkein aina isäntä lällyttelee ja sallii paljon, mutta sääntöjä on noudatettava. Mikään ei ole niin mukavaa kuin nukkua isännän kainalossa ja suukotella oikein kovasti...välillä valittelee, että meinaa tukehtua, mutta sitten kuitenkin nauraa iloisesti ja antaa minun suukotella😘. Olen huomannut, että emäntä ei oikein tykkää meidän sängyssä olosta...tulee kuulema karvoja ja hiekkaa sänkyyn, en minä vaan ole huomannut....taitaa olla mustasukkainen, kun koirat valtaavat hänenkin vuoteen ja joutuu meitä hätistelemään isännän vierestä🤭, mutta niin vain taipuu isännän tahtoon emäntäkin😀. Kun emäntä on yön töissä, me koirat saamme rauhassa nautiskella pehmeästä vuoteesta ja isännän huomiosta😉.

Emännä kanssa aloitin hakuharjoitukset jo 7 viikon ikäisenä ja olin kuulema ihan lupaavakin...isäntä opetti tottelevaisuutta. Ja kyllä mä nautin tekemisestä....kunhan tapahtuu mun ehdoilla....joskus on sellainen olo, ettei harjoittelu voisi vähempää kiinnostaa ja kyllähän emäntä on silloin ihmeissään, että mitä mun kanssa pitäisi oikein tehdä. Mä tiedän....ei tehdä silloin kun mua ei huvita, mutta sehän ei tietenkään sovi emännälle ...eikä isännällekään😥. Ja sitten tehdään niin kauan, että olen harjoitukseni suorittanut. Olen mä jonkin verran jälkeäkin tehnyt ja se on tosi kivaa🙂. Joskus isäntä ottaa mun kanssa harjoituksia ja saa minuun kuulema ryhtiä...mitä tuo nyt sitten tarkoittaakin...Lopulta olen tainnut siirtyä isännän ohjaukseen kokonaan, kun tuo emäntä aloitti harjoitukset uuden tulokkaamme Jäbän kanssa, mutta se onkin sitten jo ihan uusi tarina....

Hiljalleen alan olemaan nuori nainen, en vielä(kään) aikuinen, mutta aikuistumassa....ehkä....😲 Minulle tuottaa suurta haastetta nuo juoksut/valeraskaudet. Luonteeni muuttuu ihan hassuksi, en itsekään sitä oikein ymmärrä, mutta luulen kuulevani ääniä ja näkeväni liikkuvia hahmoja, sitten minun on ihan pakko vahtia, ettei kukaan tule häiritsemään minua....meitä🤨

Sitten emäntä ja isäntä ilmoittaa, ettei kukaan tule....siis mitä ihmettä🤨....kuulin ihan selvästi ja näin....mutta ei sieltä kukaan tullut. Onneksi tämä kausi ei kauaa kestä ja hups enää ääniä/hahmoja ei kuulu ei näy...HASSUA😀!

Syksyllä 2016 meillä oli suuri suru, kun Romppu-vanhus ja Ella-äiti nukkui pois ja lähtivät sateenkaarisillalle...en ihan täysin ymmärtänyt, mitä tuo tarkoittaa....sen kuitenkin, etteivät enää palaa laumaamme.

Jonkin aikaa olimme Fiian ja Jäbän kanssa varmoja, että tulee päivä, jolloin he ovat jälleen luonamme pitämässä huolta meistä, mutta sitä päivää ei tullut. Fiia sitten otti itselleen tämän vastuullisen tehtävän ja hyvin tuo asiansa hoitaa, vaikka välillä mielestäni puuttuu turhaan mun ja Jäbän leikkeihin.

Tänä keväänä/kesällä olisi tarkoitus käydä MH-testi...kuulema jokin "luonnekuvaus", katsotaan kuinka mä käyttäydyn erilaisissa tilanteissa....katsotaan oonko rohkea vai en...voi pojat, eihän siihen pysty kukaan...siis selvittämään mun luonnetta🤪.... ja vielä lisäksi BH-koe, jossa on tottelevaisuutta ja kaupunkiosuus, jossa katsotaan kuinka mä käyttäydyn kaupungilla ollessani....siis häh....minä maalaiskoira kaupungilla😲....no kyllähän mä nyt tiedän, että osaan käyttäytyä siellä hyvin ilman testejäkin. Mutta ne täytyy tehdä, jos mä haluan saada omia pentuja....ja mähän haluan🙂. Kun Fia sai ensimmäiset pennut, niin mä olisin halunnut hoitaa niitä koko ajan. Sain mä vähän kokeilla, kun isäntä antoi mun joskus pestä niitä❤. Ehkä syksyllä on mun vuoro, kunhan ne testit ensin suoritetaan🙂.

Ensin kuitenkin odotetaan, kun mun Pokka-sisko ja Fiia saa pennut nyt keväällä....tätä odotellessa nautitaan kevään auringosta ❤

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.05 | 21:30

Ihana Fiia, Lempi on äitinsä tytär, perinyt äitinsä taidot 😊

...
08.02 | 08:45

onpa tosi kivat kotisivut !!!& komeita koiria !!

...
28.01 | 14:36

Hei,
pitää paikkaansa ja tuossa etusivulla näkyy tiedot. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse 040 5755 454 tai 040 8378 255

...
28.01 | 13:07

Hei
Olisin kiinnostunut rotikan narttupennusta. Jostain olin lukevinani, että pentuja olisi tulossa Teille. Asumme Turengissa. Rotikka rotuna tuttu.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS