Altamira Meridian alias Typsy

Ja kohta uimaan....

Syntynyt: 12.05.1999 Puola

Nukkui pois: 20.05.2009

Emä: Salva Zvartshund Kawalkada     ❤     Isä: Aksum od Wodnika i Ryby

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN12511/00&R

Saavutukset: Kenneltoiminnan kantanarttu, 4 pentuetta.

                     BH 2003

                 NUO 1

 Typsy saapui perheeseemme Lopelle Heinäkuussa 1999 ja toi uuden näkökannan Rottweiler rodusta.... meillä oli aina ennen sitä ollut vain uroksia, (Jarnolla lapsuuden kodissa oli RW narttu) mutta meidän yhteisissä koirissa vain uroksia.....ja kyllä uroksen ja nartun välinen ero oli huomattava. Uros ottaa vastaan mitä vaan selkä suorana ja niskaa vähän körmyten....mutta narttu on aina narttu.....katsoo viattomilla silmillään....mitä....minäkö....enhä¨n nyt minä mitään ole tehnyt....ja kietoo miehet sormensa, tässä tapauksessa, tassunsa ympärille🙂 ja siinä oli hieman totuttelemista.....  

Typsy oli laumassamme ehdoton kuningatar ja ehdottoman hyvä ÄITI.....

Tässä hieman Typsyn kertomaa vuodelta 2004:

 Tulin Puolasta heinäkuussa 1999 auton takaosassa ja kuulemani mukaan huusin koko matkan, tätä en kuitenkaan tunnusta.....
Pitkän automatkan jälkeen, vaihdoin autoa tulevan isäntäperheen autoon ja matkani jatkui kohti Loppea Pilpalaan.

Ja voi sitä ihmetystä, kun saavuimme perille minulla oli vastassa 3 isoa Rottweilerurosta Ali, Manne ja Ben sekä ihmislapset Niko ja Mona. Ja kyllä minua ihailtiin ja hellittiin. Heti viikon tutustumisen jälkeen pääsin jo tositoimiin, kun oli viikon leiri edessä ja siitä alkoi minun urani henkilöetsinnässä.
Tähän ikään mennessä on minulla sentään BH-koe käytynä, mutta katse on tulevaisuudessa ja tavoitteena saavuttaa PK-kokeessakin tuloksia.

Minulla on 2 pentuetta, vanhimmat 7 veljestä täyttävät toukokuussa 2004 3 vuotta ja nuoremmat sisarukset huhtikuussa 2 vuotta.
Nyt minulla on meneillään odotusaika ja laskettu synnytysaika on 15.02.2004. Ultrassa kävimme 12.01.2004 ja kuulemma useampi pentu näkyi, mutta senhän olisin kyllä osannut kertoa ilman kuvaustakin. Mutta antaahan se isäntäväelle varmuuden asian laidasta.
Minä olen oikein onnellinen äitiydestäni, sillä rakastan pentuja yli kaiken ja ovatpa kaikki kehuneet äitiystaitojanikin.

Onhan minullekkin noita hassuja tapahtumia sattunut....
Aikanaan, kun opettelin uimaan, menin rohkeasti veteen, mutta kauhukseni huomasin, ettei jalat yltäneetkään pohjaan ja hätäännyin valtavasti. Silloin aloin polkea valtavasti paikalla etutassut kurottautuneena kohti taivasta ja silloin aloin vajota veden syvyyksiin.... Silloin isäntäni hyppäsi veteen perääni ja pelasti hukkumiselta. Sen jälkeen aloitettiinkin uimaopetus, isäntäni tuki minua etu-ja pyllypäästä ja näin oivalsin, että kaikkia neljää tassua piti liikutella niin, että töpö näkyy veden pinnalla. Ei mennyt kuin hetki, kun osasin jo ilman tukea uida.
Näin jälkeenpäin asia naurattaa kovastikin, mutta kyllä se tapahtumahetkellä aiheutti sydämmentykytyksiä niin minulla kuin isäntäväellekkin.
Nyt sitten olenkin oikea mestariuimari ja se on lempiharrastuksiani haun lisäksi. Joka kerta kun menemme uimaan, niin heti autosta päästyäni hyppään veteen ja painun uppeluksiin, mutta enää en hätäänny vaan nousen pintaan ja aloitan riehakkaan leikin muiden kanssa. Uida voisin vaikka kuinka paljon väsymättä siihen.

Hauskin temppu jonka osaan on se, että hyppään isäntäni syliin ja suukotan oikein kunnolla.
Kaikesta päätellen olen hyvin onnellinen koira ja suunikin on jatkuvasti hymyssä, Joten ei muuta kuin hymyillään kun tavataan....

Terkuin Typsy      

    

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.05 | 21:30

Ihana Fiia, Lempi on äitinsä tytär, perinyt äitinsä taidot 😊

...
08.02 | 08:45

onpa tosi kivat kotisivut !!!& komeita koiria !!

...
28.01 | 14:36

Hei,
pitää paikkaansa ja tuossa etusivulla näkyy tiedot. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse 040 5755 454 tai 040 8378 255

...
28.01 | 13:07

Hei
Olisin kiinnostunut rotikan narttupennusta. Jostain olin lukevinani, että pentuja olisi tulossa Teille. Asumme Turengissa. Rotikka rotuna tuttu.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS