Sir'Weilerin Jäinen-Jäänkiitäjä

Jäbä Jäppinen

Syntynyt 26.03.2016

Emä: Sir'Weilerin Funny-Famous ❤ Isä: Rockweiler's Dirty Harry

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI25361%2F16&R

 

 

Minä Jäbä alias Jäppinen olen syntynyt Puuhiksessa ja jäin kasvamaan laumaamme, jotta laumassa olisi naisten lisäksi 1 äijä🙂. Meidän vanha Romppu nukkui ikiuneen viime syksynä, suuret saappaat pappa jätti täytettäviksi, mutta enköhän minä niihin aikaa myöden kasva...näin ainakin isäntä ja emäntä uskoo.

Minulla on 3 siskoa ja 2 veljeä, jotka jo asuvat toisaalla. Minä onnellinen sain jäädä Fiia-emän huomaan oppimaan talon tavoille...ja tietysti Hani-tädin(H-pentueesta), joka on mun paras ja ihquin kaveri❤.

Olen luonteeltani ehkä raivostuttavan "rauhallinen"...uskoo ken haluaa....kaikki ei tunne piileviä ominaisuuksiani....siis mähän rakastan leikkimistä, riepujen repimistä ja ulkona on tosi hauskaa juosta Hanin ja Fiian kanssa, mutta sitten pitää tehdä jotain käskyn alla, niin ei mua välttämättä voisi vähempää kiinnostaa koko touhu😎. Olen kuulema perinyt isäni luonteen, mitä tuo periytyminen sitten tarkoittaakin....varmaankin, että olen samanlainen kuin isäni🤩.

Yleensä haukottelen ja katselen, kun muut touhuaa. En ryntäile heti ovelle, kun mulla on sellainen oma tuoli, josta näen ovelle...ja siitä kuka tulee. Jos emäntä ja isäntä tulee sisään, ei mulla ole tarvetta rynnätä ovelle, vaan voin rauhassa jäädä loikoilemaan, kyllä ne kummiskin tulee mua tervehtimään ja rapsuttelemaan....hoitakoon muut ton hösäämisen😋.

Emäntä harjoittelee mun kanssa hakua ja jälkeä...tottelevaisuuttakin pitäisi kuulema tehdä, mutta ei sen kanssa ole kiirettä....tehdään kun keretään🙂tai huvittaa....

Mä pääsen aina emännän mukaan yövuoroihin. On se hauska seurata, mitä kaikkea emäntä tekee työssään...ja saan mä olla vähän apunakin. Emännän hoidettavat asukkaat tykkää rapsutella mua ja siitä mä nautin ja tykkään kovasti...on mun työ kivaa😀. Jostakin tulevasta terapiakoirasta kaikki höpisee, jos se on tätä, että mua rapsutellaan, silitellään ja halitaan, niin sopii mulle olla terapiakoirana🙂. Ja emäntä on tosi ylpeä musta ja minä poika paistattelen sen katseen alla. Ja huh kuinka emännän työkaverit musta tykkääkään....mä saan niiltä niin paljon hyväilyä, ettei tällainen pieni poika oikein sitä ymmärrä....mutta nautin mä silti siitä täysin rinnoin😉.

Minä pieni poika sain oikein kunnon opetuksen siitä kuinka pieni poika kasvaa hieman isommaksi pojaksi. Fiia-äidillä alkoi naisten vaivat...en mä tiedä, mitä se oikeastaan tarkoittaa....jostain juoksuista kaikki puhuu....mutta joka tapauksessa sen tuoksu ihan pakotti hyppäämään emän selkään ja tekemään asioita...enkä mä ymmärrä, miksi emäntä ja isäntä pisti asialle heti stopin. Ja vaikka kuinka yritin tehdä sen salaa, aina kuului käsky Jäbä EI!! Ja mä en ymmärrä MIKSI EI??? Jotain isäntä höpisi jostain, ettei sellaista voi tehdä emän kanssa....no miksi ei....siihen en ole vieläkään saanut vastausta😥. Ja voi kuinka minua itketti monta päivää...

Onneksi reilöu viikon jälkeen tilanne helpottui, kun ne tuoksut väheni ja pienen pojan maailma rauhoittui. Nyt jälleen juostaan ja leikitään yhdessä....KIVAA!! Ja taidan mä olla jo vähän isompi poika🙂.

Täällä Puuhiksessa talven ja lumen keskellä päivät kuluvat touhuten ja on ilmassakin suurta odotuksen tuntua, kun tänne kuulema on tulossa uusia pentuja....mistähän ne oikein tulee🤨?? Sitä mä jään mielenkiinnolla odottelemaan.....

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.05 | 21:30

Ihana Fiia, Lempi on äitinsä tytär, perinyt äitinsä taidot 😊

...
08.02 | 08:45

onpa tosi kivat kotisivut !!!& komeita koiria !!

...
28.01 | 14:36

Hei,
pitää paikkaansa ja tuossa etusivulla näkyy tiedot. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse 040 5755 454 tai 040 8378 255

...
28.01 | 13:07

Hei
Olisin kiinnostunut rotikan narttupennusta. Jostain olin lukevinani, että pentuja olisi tulossa Teille. Asumme Turengissa. Rotikka rotuna tuttu.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS